Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet en oversigt over de mest stillede spørgsmål samt tilhørende svar

 • Er det gratis? Ja!

  Vi synes det er så vigtigt at fremhæve at vores service er 100% gratis at vi har valgt at sætte svaret i titlen på dette spørgsmål. Det er, har altid og vil altid være 100% gratis at benytte Wishlink.dk.

 • Hvordan opretter jeg en profil?

  For at få adgang til ønskelister skal du oprette en profil. Dette gør du ved at klikke "Opret ønskeliste"-knappen i toppen (eller klikke her). Her kan du vælge at fortsætte med din Google eller Facebook profil, eller oprette en profil med din e-mail. Hvis du vælger at få adgang med din sociale profil får du direkte adgang. Vælger du at få adgang med e-mail skal du vælge en adgangskode til næste gang du logger ind.

 • Jeg har glemt min adgangskode, hvad gør jeg?

  Har du glemt din adgangskode skal du klikke på "Log ind"-knappen i toppen (eller klikke her). Herefter klikker du "Glemt kodeord" hvor du vil blive bedt om at indtaste din email. Du vil efterfølgende få tilsendt et nulstillingslink på din email (husk at checke dit spam-filter). På dette link kan du ændre koden til din konto.

 • Kan jeg både bruge adgangskode og min sociale profil til at logge ind?

  Ja. Du vælger blot måden du vil oprette dig på, og så snart du er logget ind klikker du på din konto oppe i højre hjørne. Her vil du kunne klikke "Forbind" med dine sociale profiler samt oprette/rette adgangskode til din profil.

 • Hvordan opretter jeg en ønskeliste?

  Når du er logget ind vil du se en stor knap med teksten "Opret ønskeliste". Når du kliker på den vil du blive bedt om at udfylde titel samt en valgfri beskrivelse. Din ønskeliste vil automatisk få tildelt et standard tema. Klik på Tema-billedet for at vælge et blandt vores store udvalg af temaer. Du kan til hver en tid tilpasse hvilket tema du vil have til dine ønskelister.

 • Hvordan deler jeg en ønskeliste?

  På din ønskeliste kan du se ikonet med teksten "Del". Klik på denne og du vil få muligheden for at se linket til din ønskeliste, kopiere ønskelisten, besøge linket samt dele på din sociale profil.

 • Hvordan retter jeg en ønskeliste?

  På din ønskeliste kan du se ikonet med teksten "Ret". Klikker du på denne vil du have mulighed for at rette titel, beskrivelse samt tema på din ønskeliste.

 • Hvordan sletter jeg en ønskeliste?

  For at slette en ønskeliste skal du klikke på ikonet med teksten "Ret". I bunden vil du se ikonet med teksten "Slet ønskeliste". Du vil blive bedt om at bekræfte at du ønsker at slette ønskelisten samt alle produkter tilknyttet. Bemærk at hvis du godkender vil alle data omkring ønskelisten samt tilhørende produkter blive slettet permanent. Det er ikke muligt for os at gendanne disse.

 • Hvordan kan jeg automatisk tilføje et produkt til min ønskeliste?

  Når du har oprettet en ønskeliste vil du kunne se knappen "Opret ønske" ved ønskelisten. Når du klikker på denne vil du have mulighed for at Hente Automatisk eller Indtaste Selv. For at hente Automatisk skal du blot indsætte linket på produktet du ønsker at hente og klikke "Hent". Det tager blot et øjeblik med vores SmartLink™ teknologi at hente produktet, og du vil efterfølgende kunne se det på din ønskeliste. Du kan til hver en tid rette oplysninger samt billeder til produkter du har hentet automatisk.

 • Hvordan kan jeg manuelt tilføje et produkt til min ønskeliste?

  Når du har oprettet en ønskeliste vil du kunne se knappen "Opret ønske" ved ønskelisten. Når du klikker på denne vil du have mulighed for at Hente Automatisk eller Indtaste Selv. For at Indtaste Selv skal du klikke på knappen "Indtast manuelt". Du vil herefter kunne udfylde oplysninger om produktet samt uploade et valgfrit billede. Du kan til hver en tid rette oplysninger samt billeder til produkter du har indtastet manuelt.

 • Hvordan retter jeg et produkt jeg har tilføjet?

  For at rette et produkt skal du blot klikke på produktet i din liste. Du vil herefter se en popup med produktets oplysninger hvor du har mulighed for at rette alle oplysninger. Klik "Gem" for at gemme nye oplysninger.

 • Hvordan sletter jeg et produkt jeg har tilføjet?

  For at slette et produkt skal du blot klikke på produktet i din liste. Du vil herefter se en popup med produktets oplysninger. Nederst vil du kunne se ikonet med teksten "Slet Produkt". Du vil blive bedt om at bekræfte at du ønsker at slette produktet samt alle oplysninger og billeder tilknyttet. Bemærk at hvis du godkender vil alle data omkring produktet blive slettet permanent. Det er ikke muligt for os at gendanne disse.

 • Hvem kan se mine ønskelister?

  Alle du deler linket med vil kunne se din ønskelister samt produkter. Er der ingen produkter i ønskelisten vil den ikke blive vist.

Wishlink.dk
Log ind
Opret ønskeliste